Torsdag den 25/6

Dagens Træning.

Det kører. 13 ryttere til træning. Dorte og Niels, samt Per b. kørte deres egen tur. Vi andre tog Sonni Tours. Det var super vejr. Gled afsted med fin fart hen langs fjorden. Der var ikke nogen der kørte igennem på Hyllede bakken. Og på Hundebakken kom vi også op i samlet flok. Men på Villaen blev der gået til vaflerne. Desværre var feltet ikke samlet ved indgangen til villaen, det strammer vi lige op på. Ellers gik det stærkt derudaf. Det var flot kørt. 1. mand ved skiltet var Michael i skarp spurtopgør med Allan.
På P2, fik vi samlet feltet på den første del af bakken, flot. Et stykke op kørte Michael og Jeg fra og fik et godt hul, det holdt hjem. Michael var igen først på stregen.
Vindbyholt er Birk’s. Vi satte højt tempo langt ude. Skiftede til og tage føringer. Birk og Sten spurter igennem og Birk trækker det længste strå.
På overdrevsbakken angriber Michael lige på bakken, sætter højt tempo, jeg kan dårligt holde hans hjul. Super kørt. Vi skifter til og tage føringer og det hele bliver afgjort i en spurt. Flot kørt.