Opråb fra skoven

Kære alle Præstø Cyklister!

Der er taget rigtigt godt imod vores MTB spor i Faksinge skov – det er dejligt at komme i skoven på skæve tidspunkter og opleve at der er gæster i skoven.

Vi er meget opmærksomme på belastningen af skoven og det slid som MTB træning medfører – derfor arbejder vi med forskellige forsøg på forstærkning af sporene. Det er hovedsageligt de første sorte spor som har det svært med meget fugt. Jeg håber at I vil tage godt imod vores forsøg og kom endeligt med ris, ros og forslag.
Vi har forsøgt os med at lægge overkørsler ned i mudder passager – dernæst forsøger vi os med at bruge grene og allerede fældede småtrær til forstærkninger af sporene. (se billedet)

ET LILLE OPRÅB!! Der har i den forgangne uge været en initiativrig person i gang i skoven. Opråbet er ikke for at stoppe initiativer og fællesskabet omkring sporet, men vi skal huske at det ikke er tilladt at lave spor på egen hånd.
Det er nødvendigt at vedligehold og ændringe koordineres med Niels og/eller Nicolas. Vi skal til en hver tid kunne ”stå på mål” for vores brug af Faksing Skov – vi kan værste fald mister vi denne dejlige, og fra mange sider roste, træningsmulighed.

Jeg håber på en uge eller to med forholdsvist tørt vejr, det vil gøre skoven godt og vi kan kommer i gang med struktureret træning. I løbet at november måned håber vi på at træne med flere teknikelementer og intervaltræning, og jeg forventer at vi når et niveau hvor en træning varer 2 – 2½ timer.

Lidt hjemmearbejde:

Mange hilsner

Niels Stoklund

Tags: