KLUBAFTEN Tirsdag den 27/10-2015

Flot fremmøde til Vinterens første klubaften. Vi var 30 mennesker. Der blev bestilt tøj til den nye sæson. Havde du ikke mulighed for og deltage, så kontakt Carsten Hansen eller birk for og bestille dit klubtøj .
Vi talte om den forgangne sæson. Det er meget positivt, at medlemsskaren støt og roligt vokser sig større. Der opfordres til at vi flere gange i årets løb kører den samme rute en træningsaften, så der er mulighed for og prøve kræfter med et hold højere oppe. Der blev efterspurgt Garmins system med et kamera, der kan vise biler der kommer bagfra.
De løb vi har meldt ud på Løbskalenderen opfordres alle til og køre. På den måde kan vi “betale” lidt tilbage til de Klubber der bakker vores eget Tour De Præstø op.
Stoklund Larsen fortalte om MTB, som bare banker der ud af. Bl.a. nævnte Niels de 2 kurser, der i samarbejde med DGI og Bosai er afholdt med stor succes. Sporet i Faksinge Skoven bliver brugt meget flittigt også af ryttere der kommer langvejs fra. Flot. Der vil blive annonceret en spordag, hvor der skal ske en vedligeholdelse af sporet.
Per Nielsen havde et godt indlæg om turen til Mallorca i uge 18. Der har været stor tilslutning til den og der er kun enkelte billetter tilbage. Super.

Sonni