Godt Nytår

Så er årets sidste tur kørt. Palle, Kenneth og jeg tog en tur rundt på Jungshoved. Ca. 42 km blev det til. Palle var godt kørende, så han tog nogle lange føringer, det var dejligt. Der var hård vind, så vi var nede og runde 18 – 20 km i timen. Uha. Men vi kom rundt og kan med god samvittighed sætte os til bords i aften og nyde maden.
Herfra vil jeg bare sige Godt Nytår og tak for de mange km vi har fået lagt bag os i 2016. 8.850 km blev det til for mit vedkommende. Nok første gang, jeg har fået kørt så mange km.
Træningen op til Mallorca turen, spyttede godt i regnskabet. plus km dernede på en helt fantastisk tur. Så var jeg på en tur til Berlin, det talte også gode km. Var rimelig seriøs med træningen, forsøgte og køre med på Hold 1, det var svært. Det var årets udfordring.
Så var der turen til Tegernsee på MTB, meget fin tur. Igen gode km og bjerge.
Og hold da op, nu kommer jeg i tanke om Møn Rundt. Jeg kørte derover sammen med Kenneth. Selvfølgelig i et tempo, der var lige højt nok til mig. Så da de 100 km på Møn var klaret, skulle jeg køre hjem sammen med Anders. Jeg var helt færdig. På Mønsbroen, blev jeg sat. På vej op ovre i Kalvehave, blev jeg sat. Det var et helvede og komme hjem til Præstø.
Ja, sådan er vores sport der er op og ned ture, men overordnet hygger vi os med det. Som Hugo siger, man mærker ikke de mange km når man er i godt selskab. Det kan jeg kun give ham ret i.
Tak for i år og på Gensyn i 2017.
Godt Nytår

Sonni