FYN TUREN 2015

Fyn turen 2015 var igen en dejlig oplevelse. Tommy havde lovet sol og 20 grader og det blev det og mere til, måske 23 grader. Lækkert.
Vi drog fra Præstø kl. 7.00 og landede i Odense kl. 8.30. Her havde Tommy og hans familie lavet et morgenbord vi bare kunne gå ombord i. Tommy havde lavet holdindelingen, så kl. 9.30 var vi på vej på de 131 km ud i det fynske land. Det var bare en super oplevelse, at vi for første gang kunne cykle i sommervejr. Det er en ny rute hvert år, denne gang gik den ned til Assens. Hold op for en lækker natur og steder vi kom forbi. En frisk ide fra en af de lokale kaptajner bevirkede, at vi lavede et lille pitstop ved en campingplads ud til vandet, hvor vi fik is. Lækkert.
Der bliver brændt en hel del kalorier af på sådan en tur, så de 2 indlagte depoter er bare noget man ser frem til. Her bliver der provianteret godt så man er klar til og tage en tørn igen.
Der var også udfordringer på underlaget, vi kørte et stykke på grusvej og var igennem en brostensbelagt vej på et af godserne. Ja det var ikke kedeligt.
Det var meget tydeligt, at Præstø Rytterne, tog de fleste føringer, men det er jo også bare ekstra god træning.
Tilbage efter en super tur i Odense til Mexikanske pandekager og øl og vand. Ja det er bare godkendt. Der skal lyde et stort tak til Tommy og familie for et flot arrangement.
Præstø Cyklisten

Sonni Steffensens billede.
Sonni Steffensens billede.
Sonni Steffensens billede.
Sonni Steffensens billede.
Sonni Steffensens billede.