Foredrag med Michael Rasmussen

VMC arrangerer i samarbejde med DGI-Huset og Præstøcyklisten et foredrag med cykelrytteren Michael Rasmussen

Torsdag den 9. november kl. 19-21 i DGI-Huset, Vordingborg.

Billetter sælges af DGI-Huset for 160 kr/stk. Desuden kan tilkøbes spisning forud for foredraget for 180 kr.

Medlemmer af VMC og medlemmer af Præstøcyklisten kan købe billetter hos Klaus for 100 kr. pr. stk – men kun til medlemmer. Disse billetter sælges ved henvendelse til klaus.michael.jensen@gmail.com eller på tlf 20 45 08 45.

Sådan tilmelder du dig til Michael Rasmussen foredrag:

Send tilmelding på mail til klaus.michael.jensen@gmail.com. Skriv om du vi have spisning. Betal 100 kr/280 kr. på Mobilepay 83923.

Om foredraget:

Uden filter. For med udgangspunkt i sin selvbiografi Gul Feber (2013) og hans seneste bog Udbrud – cykling og andre sandheder (2018), vil Michael Rasmussen på ærlig vis tage os med om bag kulisserne og vise os, hvordan den professionelle cykelverden i virkeligheden var og måske stadig er.

Michael tager os med igennem et vildt liv fra den spæde drengedrøm om den gule trøje i starten af 80’erne til karrierens absolutte højdepunkt –og den efterfølgende nedtur.

Michael Rasmussens foredrag er et opgør med tavshedens lov og det hykleri, som har hersket på den internationale cykelscene i årtier, men der kommer også en ærlig og medrivende forklaring på, hvorfor de bedste ryttere gik så langt som at bruge ulovlige medikamenter i deres iver efter at vinde.

Sidst, men ikke mindst, så vil Michael Rasmussen fortælle, hvorfor han ikke fortryder de valg, han traf i fortiden.

Alle reaktioner:

Du og 1 anden