CYKELSÆSONEN 2015

Året 2015 render ud, vi kan se tilbage på et godt år set med Præstø Cyklistens briller. Vi har nu over 100 medlemmer. Det er flot.
Vi startede ud den 28. Marts med en flot tilslutning, trods det kolde vejr. Vi havde fået nyt KLUBTØJ og hvis jeg skal sige det, et meget flot design og i en væsenlig bedre kvalitet, end tidligere. Vi kørte forbi nogle af vore sponsorer i byen, inden det blev til en tur rundt på Jungshoved.
Søndag den 29. deltog vi i sæsonstarten med Vordingborg. Her var vi dog kun 3 Ryttere fra Præstø der deltog. Men vi fik en god tur.
I Påsken sendte vi en rytter afsted til Indien. Han ville samle penge ind til Børnehjemmet Sunway Children. Vi kørte dog kun med over til Storestrømsbroen og her tog vi afsked med ham. Han kom til Indien. Fik samlet en god del penge sammen undervejs. Respekt.
Vi havde flere ryttere oppe og køre Forårsløbet i Næstved.
Den 10. Maj var vi en mindre gruppe der kørte en tur for og mindes Thomas. Skidt vejr, var det. Men det følt es godt og gøre det. Anders kom forbi med forplejning, det var dejligt.
På Cyklisternes Dag, var Per og jeg med ude på Jungshoved og åbne en Cykelrute. Vigtig at vi også viser flaget i sådanne sammenhænge. Gaflede da også Brian derude, som er blevet fast mand i klubben.
Tirsdag den 26. maj havde vi Parløb i Ugledige. Per Bux og Simon løb af med sejren trods defekt og at Per B først kom i mål 2 min. efter Simon, så havde de bedste tid som par. 46,25. Troels og Thomas nr. 2 og Lars og Ole nr. 3. Mads kørte alene i tiden 42,44. Sejt.
Torsdag den 11. Juni var vi til Stjerneløb i Dysted. Alletiders løb, som vi heldigvis var nogle stykker oppe og køre. Det er virkelig god træning og så er der kaffe og kage og en tår at drikke bagefter. Håber Næstved holder fast i den tradition og inviterer os i 2016.
Tirsdag den 16. Juni havde vi Tour De Præstø. 402 ryttere deltog. Det var en god aften. Rigtig mange tilbagemeldinger om et godt arrangement. Som noget nyt i år, var der løbsbil hele vejen rundt. Det var en rigtig god ide. Hold da op, vi er mange i sving, denne aften. Tak til alle jer, der bidrog til, at det igen kunne blive en succes.
Den 28. Juni drog vi til Fyn og mødtes med Fjordager Cykelmotion. Igen havde Tommy styr på det hele. Vi fik en dejlig tur rundt i det Fynske. Dejlig forplejning. et helt igennem godt arrangement. Desværre var det måske sidste gang, at vi kom derover, da Tommy ikke føler, at den lokale opbakning, er stor nok. Det er utroligt synd, det har altid været en fornøjelse og deltage.
Den 4. august var der mange ryttere til Stevns Rundt.
Torsdag den 6. August Lagkageløbet. Enkeltstarten og så dejlig hygge med kaffe og lagkage. Hvordan kommer i hjem bagefter?.
Søndag den 16. august havde vi Møn Rundt. Og hold da op for et tilløbsstykke. Vi var over 60 ryttere. Det er det største antal vi har været. Håber alle fik en god tur. Fedt at Brian kørte FØLGEBIL, det fik flere brug for. Stort tak til forplejningen Lisbeth, Mogens og Eva. Tak til holdet der var med ovre og mærke op. Erik, Anders og Brian.
Søndag den 30. August var det Møn Klubben der havde løb. Vi var flere der cyklede derover og trods defekter, nåede vi frem til start. Kørte så 60 km. Fik følgeskab af Arne og Hugo. Godt løb, god forplejning.
På hjemvejen slog vi et smut ind forbi Sten og fik kaffe og Ostemadder. Skønt.
Lørdag den 5. september var der Broløb. Ved ikke hvor mange af jer der deltog. Ved at Jan og Kenneth var med.
Den 6. september var der Sensommerløbet. 2 gange ind over P2. Det var skarpt.
Den 26. septemper havde vi afslutningsløb i Ugledige. Kørte vi ikke en samlet tur, jeg kan ikke huske det. Bagefter fik vi en tår og drikke, det kan jeg huske.
Om aftenen havde vi afslutningsfest i Klubhuset. Ikke så mange som tidligere år, men igen smadder hyggeligt. Mad fra Duevang, det var lækkert, selvom vi ikke fik pakket alle stege ud. Det der ikke bliver snakket om på cykelturerne, hvor det kniber med luften, kommer i rigelig grad til udtryk, sådan en aften. Dejligt.
Vintertræningen har kørt stabilt. Vi har haft rimeligt vejr. Ja, helt her ind i December har vi kørt i op til 10 graders varme. Der er blevet kørt tirsdag – torsdag og søndag kl. 10.00. I 2016 køres der kl. 9.30 tirsdag og torsdag. Søndag er det stadig kl. 10.00.
Generelt har vi ikke haft det bedste vejr i denne sæson. Så med håbet om en god sæson 2016 med mange gode km på Landevej og i skov, ønskes I alle et GODT NYTÅR.