MTB

Kontakt personer:

Niels Stocklund : niels@lindevej.dk

Nicolas Hentzel : n.hentzel@gmail.com

MTB Update. DGI Møns Klint 6H MTB

Søndag løb DGI Møns klint 6H MTB af stablen. Nicolas/Jens/Niels dannede hold sammen med Jack som havde fundet sammen med et par gutter fra Vordingborg.
Vi mødtes tidligt ved geocenteret, og samlede alt vores positive energi mod den ikke specielt lovende vejrudsigt, medens vi fik bygget vores lejer.

Nicolas og Jack tog starten klokken 10 og kunne på hver sin side af den halve time berette om et forholdsvist vådt spor. Sidst på formiddagen holdt regnen op og sporet tørrede hurtigt op, og vi kunne holde konstante omgangstider. Mod slutningen af den 5. time stod det klart at vi med en justering af taktikken havde mulighed for at avancere og dermed nå 13 omgange på de seks timer. Det hele afhang af omgangen som Jens forventeligt ville afslutte lidt over klokken tre. Jens vidste intet om den mulige 13. omgang og kørte, som aftalt, konservativt for at undgå skader på mand og materiel. Klokken 15:05 lukkede muligheden for den 13. omgang og klokken 15:46 sluttede Niels den 12. og sidste omgang som i alt bragte holdet på en 6. plads.

Vi er taget fra Møn med en masse erfaringer – bla. skal vi være mere opmæksomme på taktikken lige fra starten af løbet. Det er ikke tilstrækkeligt at nok at ”holde snuden i sporet” og køre så hurtigt som muligt.

Arrangementet DGI Møns Klint 6H MTB er godt arrangeret og der hersker god stemning på skifte/målområdet, og det er en rigtig TEAM-SPIRIT konkurrence.

Nicolas Hentzel Jens Christian Molter Niels Stoklund Larsen Jack Larsen

'Jack kæmper for placeringerne i starten'
Niels Stoklund Larsens billede.
Niels Stoklund Larsens billede.
Niels Stoklund Larsens billede.